december 28, 2012

IT'S ALL ABOUT THE APERTURE

Lukketid: 6 sekunder  ISO: 100  Blændeåbning: f/22

Lukketid: 6 sekunder  ISO: 100  Blændeåbning: f/16

Lukketid: 6 sekunder  ISO: 100  Blændeåbning: f/6.3




Det var kun meningen at jeg skulle tage et par testebilleder med forskellige blændetal, men jeg synes billederne alligevel endte med at blive ret skæge.
Hvad siger I?

december 27, 2012

HOLLY DOLLY CHRISTMAS






Juleaften var fantastisk. Efter alle var gået i seng, sad jeg ude i køkkenet med min faster og farmor. Jeg lå først i sengen halv tre med en ny bog og var efterfølgende ikke i stand til at falde i søvn. Dagene efter gik hurtigt med pakkeleg, julefrokoster, hygge og familiesammenkomster. Selvom juletiden er (et af mine) yndlingstidspunkt på året, kan jeg alligevel ikke lade være med at være lettet. Nu nyder jeg bare at kunne slappe 100% af og lave ingenting.   

december 23, 2012

100

Så! Så så så så så! Jeg har mofucking 100 læsere! Hold da kæft, hvor er jeg glad! (Det er kun officielt, der er 100 i alt med de anonyme, som ikke ses). Det betyder så, at jeg finder en vinder på dette fine ur fra Geneva. Dog vil jeg lige lade give awayen køre ud resten af måneden.
Hvis I stadig ikke har fået deltaget i give awaen, så tryk her!

Jeg har forresten fået min computer tilbage fra reparation. Den er godt nok ligeså langsom og dum som før, hoho. Men det betyder altså mere jævnlige indlæg, da jeg ikke behøver bruge min søsters computer.
Det var hvad jeg havde på hjerte. Glædelig jul I skønne allesammen! 

december 16, 2012

ENDNU ET JULEMARKED








Så gik endnu en søndag eftermiddag på et julemarked, denne gang ude ved Christiania. Jeg havde forventet et udendørs af slagsen med en masse hjemmelavet, grimme træskeer eller noget i den stil, men sådan var det overhovedet ikke (næsten, hoho)! Det var indendørs (og virkelig varmt), der kom en og sang franske julesange og der blev solgt ris a la mande/risengrød. Desværre kan jeg hverken fortælle eller vise hvad jeg købte, da størstedelen er julegaver (bortset fra min nye julekjole på sidste billede!).
Jeg vil virkelig anbefale at tage derud, det er fandens hyggeligt. De holder det helt til den tyvende, så det er bare om at komme derud!

Heeey ps. husker I min give away? Jeg mangler kun to læsere og så finder jeg vinderen. Hvis du ikke endnu har deltaget, så gør det her!

december 14, 2012

UGE 50

To nye sweatere (jajaja, jeg går lidt amok i sweatere her i vintertiden) fra HM, og lige som min røde, er de bare så lækre og bløde indvendig. Jeg ville skrive noget mere om dem, men det kan jeg nu ikke huske, hoho. Et nyt (langvarigt, tålmodighedskrævende,  knofedt+hård hud på fingerspidserne) kreativt projekt jeg er gået i gang med - jer der følger mig på min instagram ( ) har sikkert set lidt af det i løbet af ugen. Mine Body Shop body lotions og shower gels fordi min nisseven bare er den sejeste i verden. Mine elskede gamle vanter, da de 57483 vaskere jeg har fået siden sneen ankom ikke ville være til at overleve uden.

december 13, 2012

december 09, 2012

XMAS






Det har aldrig været os, der kunne prale af vores julepynt. Der blev bare sat en stjerne på borden og bum, det var nok jul i lejligheden. I år har vi vist taget revanche eller noget, for der er (pænt) julepynt over det hele!

GRISESLAGTNING








På min skole har vi et par lidt anderledes traditioner. En er når den har fødselsdag i september(LINK), en en anden er, når dronningen har fødselsdag og alle får fri(LINK),  men en tredje er griseslagtning. Det går ud på, at femte klasserne går rundt i de små klasser med svin, som elever selv er kommet med, og samler penge ind i tre uger. En fredag eftermiddag går så på, at alle elever + forældre står i gården og ser svinene der slagtes. Pengene går til danske familier, der ikke har råd til at holde jul. Traditionen er meget sød (og gammel), men det ender altid med, at man hverken kan se eller høre noget og man hundefryser.
Yes yes, det er meget specielt, men det er skolen altså også, håhå. 


december 08, 2012

TINY LOVE

Hvis du ikke orker at læse om hvordan min computer gik i stykker, så bare stop med at læse nu. Nu ved du det alligevel, så bare lad være at læse resten. Hoho. Der var engang en dårlig undskyldning. Ja der var så. Nu skal I altså høre. Sidste uge døde min computer. Midt i min tyskopgave gik skærmen sort og den var ikke i stand til at tænde igen. Hverken en masse billeder eller min tyskopgave nåede at blive gemt..
Nu er den til reparation og kommer ikke tilbage inden for to til fire uger. Nej, hvor jeg dog græd lang tid. Men ak, jeg bruger nu min søsters mac og kan overhovedet ikke finde ud af at redigere billedstørrelser (fortæl mig lige jer macmennesker der har en god hjemmeside eller noget andet). Det er grunden til at der ikke har været noget blogning i en hel uge(!?!?!). Men jeg lover at komme med nogle fine billeder over weekenden.
Julekys og hjerter ud

december 02, 2012

JULETINGELING








I går var jeg til julemarked ude ved min venindes mors arbejde, Skabelonloftet. Egentlig havde det ikke alverden med jul at gøre, men det var simpelthen så hyggeligt. Man kan købe alt fra retrobarberblade, vintagemøbler, keramik, kunst og julepynt!
Det er også åbent i dag fra 10-17, så hvis nogle derude ikke ved hvad I skal lave på besneet søndag eftermiddag, tag ud til Refshalevej 171A (for forvirrede sjæle - som mig selv fx - kan man også tage bus 40, hvis endestation er derude. For andre forvirrede sjæle er det rigtig tæt på caféen Halvandet)!!
Hvis det stadig ikke er til at finde ud af (haha), så hop ind på hjemmesiden her.