februar 27, 2013

FORK









Meget anderledes end hvad jeg normalt tager billede af, men jeg synes sgu de blev ret fede alligevel. Hvad siger I?

februar 23, 2013

LA670WEGA-1EF





Urkompagniet har været nogle gavmilde sataner og sendt mig dette fine Casio-ur. Ikke bare oven i det, men de synes at mine billeder er værdige nok til at være produktbilleder inde på deres hjemmeside (!!!). Indtil videre har jeg nu modtaget syv ure, som jeg nu har til opgave at tage billeder af og som I om ikke så forfærdelig længe gerne skulle kunne se på deres hjemmeside. Og så gør det jo ikke så meget, når jeg har lov til at beholde de smukke ure bagefter. Det ville jeg bare lige misunde jer med :-) God weekend derude!

(Forresten er I meget velkomne til at gå ind på deres hjemmeside her og eventuelt videre til Casio siden her. Lige præcis mit ur ser ud til at være udsolgt, men de andre fra Casio, specielt dem i retro er simpelthen så smukke. Hvis jeg var jer, ville jeg ikke tøve et sekund med at købe et!)

februar 15, 2013

NOSTALGIA







Jeg synes der kom en lidt mere personlig stemning og præg på disse billeder, men jeg elsker virkelig dem alle. Særligt det første, da der ikke går en dag uden i hvert fald en halv times klaverkoncert fra min morfar af. Det er altid de samme melodier om og om igen. Men det er dog noget af det, der gør det mere unikt, for det får mig virkelig til at føle, at jeg er fire år igen. 

februar 14, 2013

SOUMILAND











Hej WiFi, du er min bedste ven 
Her er ni ud af 986 billeder (!) og vi har endda kun været her i halvdelen af tiden. Jeg regner med at oprette en Flickr/1x eller et eller andet (råb lige højt, hvis I kender andre goder sider) , hvor jeg har mulighed for at loade de bedste billeder og så i fuld opløsning. Her bliver sgu alt for kedeligt, hvis der udelukkende de kommende uger kommer billeder af den finske natur. 
Nåh, men her er i hert fald et par af mine yndlingsbilleder fra turen hos min mormor og morfar. Lige nu er vi (min søster og jeg ) i vores mosters hus efter en fire timers lang togtur.
Glædelig valentinesdag til jer der dyrker det og glædelig torsdag til jer der ikke gør!

februar 09, 2013

KONTRAST




Så er jeg i Finland med duddi hos min mormor og morfar (efter seks timers körsel, hold nu op, hvor var det kedeligt!) Her er vi sammen med vores kusine indtil onsdag. Nöj, hvor bliver det altså hyggeligt. Tordag er jeg tilbage igen til trådlös internet og det bliver egentlig også meget fedt. Jeg föler mig så rastlös, når jeg ikke kan komme på nettet med min mobil! haha

februar 06, 2013

FRANCAIS / DANSK



Gad vide hvor mange gange i løbet af bloggens liv, jeg har startet et projekt, været meeega spændt for det, vist det halvfærdige resultat på bloggen, for så at ligge det væk og glemme om det i lang tid. Gud nej hov! Det her projekt har I i hvert fald hørt om før! Gad vide om jeg får lavet denne færdig en dag...

februar 03, 2013

DOTS


I må gætte hvad det er. God søndag derude

februar 01, 2013

HIP HURRA!


Bloggen har fødselsdag i dag! Tænk engang, den har været i live i et helt år nu. 
Nå, hvad tror I så, jeg vil spørge om? Ha, selvfølgelig om der er noget jeg skal gøre bedre, noget jeg skal lave mere, noget jeg fuldstændig skal stoppe eller noget helt andet! Flere give aways? Mere musik? Skriv endelig alt hvad I kan komme i tanke om! Modtager både ris og ros med kyshånd. 
Ellers må I bare have en superdejlig weekend! jordbærkys og fødselsdagsflag jeres retning