marts 31, 2013

SOMMERSTRIPER






Inspireret af sommer og parasoller. Det var meningen at der skulle være striper på alle neglene, men efter den første fik jeg en ide til et andet projekt, og så gad jeg ikke mere, haha. Hey, ignorer lige mine små, tykke babyfingre. Jordbærkys og sommerhik !!! 

marts 29, 2013

DAY 2










Anden dag var vi på byvandring og gik selvfølgelig forbi Big Ben og et smut i London Eye. Jeg vil nok gå så langt og sige, at det var nær det bedste ved hele turen at være på toppen. Byen er jo smuk helt øverst!!!

marts 25, 2013

INSTAGRAM OG PANDEKAGER






Hvis I vil se den utrolig enkelte opskrift, så gå ind på min storesøsters instagra, freiakatarina


STARTING SOMETHING NEW

Haha, var jeg den eneste hvor High School Musical poppede op i hovedet?
Så sker der igen nye ting og sager her på bloggen og det er allerede til at mærke på layoutet (hvilket I forresten ikke skal tage jer af for tiden, jeg leger bare lidt med det)! Faktisk er jeg blevet så inspireret her inden for de seneste par timer, at jeg har besluttet mig for at prøve mig med en helt ny billedestil. Det sætter nok først sine spor om et stykke tid, men jeg vil gøre så vidt muligt for at få startet med det samme. Hey god påskeferie! køs

marts 24, 2013

HJEMME


Heya alle, jeg er hjeeeemme! Det er så dejligt.
Ang. billeder tænker jeg at vise billeder fra begivenhederne fra den dag i sidste uge (gav det mening?) og skrive lidt om det. Nok for at det ikke skal blive for langtrukkent, kommer der billeder fra to dage af gangen, men nu ser jeg lige hen ad vejen hvad jeg orker (og hvad min søster gør, for min puter er endnu engang sendt til reparation, så det foregår fra hendes af). Men ja, ønsk mig velkommen hjem!


Lufthavnen med den mest fantastiske stemning af en masse dejlige mennesker, som glæder sig maks til at rejse


Orienteringstur i området og gåtur op ad Portobello Road med de sødeste 
En lille urbod på Portobello, hvor jeg btw købte det fineste vintage ur!







De flotte, klassiske telefonbokse - som stank helt forfærdligt af tis...


Der var de fineste små tegninger af Big Ben, busserne og duefødder (jaja, der man tænker lidt wtf) over det hele på væggene omkring underground


marts 21, 2013

DET ER JO MIG





Sidste uge tog min søde veninde Emma(LINK) disse meget sjældne billeder af mig. Jeg synes de er åh, så fine! Selvom jeg ikke kan tage mig selv seriøst på det sidste billede hahaha.
Meeen anyway, jeg tropper hjem fra London i morgen, så der ses vi jo! køs

marts 17, 2013

DON'T MISS ME TOO MUCH





Planlagt indlæg plus billeder fra en London-guide-bog fra firserne.
Sååå er jeg (faktisk lige nu) på vej til London med min dejlige klasse og parallelklasse. I må alle have en helt fantastisk uge (med snestorm, muahahaha) og så ses vi igen på fredag! :-)

marts 16, 2013

101-0001

First shot med mit nye kamera. Seriøst, jeg er så glad!!!

marts 09, 2013

FANCY TITEL







Random gifs fra Finland
Jeg elsker gifs. Jeg elsker at lave dem, det giver bare lige det ekstra lidt skæve til stemningen. Dog fandt jeg i sidste uge ud af, at mit kamera ikke elsker dem lige så meget som mig. Det har i hvert fald vist sig efter den skønne tur til Finland, at mit kamera ikke holder til det og jeg har fire gange i løbet af ugen oplevet, at det døde i op til 48 timer. I dag var jeg så nede hos ham jeg købte kameraet af, og jeg fik at vide, at der ikke er noget at gøre. I hvert fald ikke andet end, at det skal sendes til reparation, hvilket overhovedet ikke kan lade sig gøre, da jeg tager med min klasse til London på studietur på næste søndag (!!!!!!!!!!!!!(det bliver fedt!!!!!)). Men! Så er det vel bare om at holde hovedet højt og håbe på det bedste. I må ha' en dejlig lørdag eftermiddag! køs

marts 01, 2013

JOEY MOE KONCERT IGEN IGEN













Så skete det igen. Endnu engang har jeg taget hjem med en høj følelse af lykke, overvælding, slem, slem tinnitus og en slags genforening (hahahaa). For jer der har fulgt med længe og resten som kigger ovre i højre side og finder den rette etikette, må nok vide, at jeg er rimelig vild med Joey Moe. Det er egentlig sjovt, (da jeg har det med meget at udtrykke om, hvorvidt jeg elsker hans musik) når folk gentagende gange spørger "Hvorfor lige Joey Moe? Er han ikke bare ligesom alle andre danske popsangere?" Og til dem kan jeg altså svare nej, for det er han virkelig ikke. Det er for mig egentlig ikke teksterne der tæller det helt stor. Men personligheden! Den har han i hvert fald med sig! Det ville enhver som har været til en af hans koncerter eller bare høre et ord komme ud af munden på ham kunne bekræfte. Alt har en tanke, en baggrund eller en grineren historie bag sig. Derfor ville jeg seriøst opfordre jer til at tage til en af de hyggelige og evigt stemningsfulde koncerter uanset hvad I synes om musikken. Bum.