juni 28, 2013

EN HEL KLUMP DEJLIGE KARTOFLER







Med disse dejlige damer+ hende her, her, og her er jeg lige nu på vej op i sommerhus, hvor jeg er resten af weekenden.
Årh, det føles så godt at have ferie!!! Endelig godt tid til massere af billeder, blogging, sommerlæsning, strandture, opdagelse af nye musikkunstnere og alt det andet, der ikke er tid til i hverdagen. Åh. 

juni 27, 2013

GOODMORNING









Så! Nu er den sidste (anden, haha) årsprøve overstået og der er ikke andet end skoleafslutningen i morgen tilbage før ferien. Det bliver sgu hårdt ikke at se hele min fantastiske klasse samlet før om en halvanden måned igen. Så glæder min dovne, skoletrætte krop sig dog også ekstremt meget til bare at dase. Især efter et par dumme forberedelsesuger op til årsprøverne. Vi var oppe i mundtlig matematik og dansk (og i dansk havde vi niendes afgangseksamens-prøvetesttingeling. Den slap jeg dog igennem med et flot 10-tal!). Hold nu op, hvor er jeg bare glad for at det er overstået! Freia har desuden sluttet sin skolegang i folkeskolen med hele tre store 12-taller! Jeg er så stolt af hende :')

juni 22, 2013

PIGEONS EVERYWERE












Toget, metroen, bussen. Det er en ting jeg bruger hver evig eneste dag og jeg er fuldstændig afhængig af det. Dog fordi jeg bruger det så meget og har gjort det så længe, har jeg aldrig rigtig lagt mærke til omgivelserne. Derfor kom det også bag på mig selv, da jeg lige pludselig havde brugt tre kvarter på Østerport, og udelukkende havde gået rundt og taget billeder haha.
Åh, jeg ligger lige nu i min seng med en sovende Freia ved siden af. I går fik hun sit tredje tolvtal og er nu færdig med alle sine eksaminer. Jeg tænker, om jeg skulle gå ud og bage en kage til hende, bare fordi hun er så sej og dygtig. 

juni 19, 2013

A SNAILY DAY









Totalt snegleoverload. Dunno, jeg skulle have taget billeder af en sø, men endte med 249 billeder, hvor 214 var af snegle...
På næste onsdag og torsdag har vi årsprøver, fredag skoleafslutning og så er det slut. Det er egentlig ikke fordi jeg ser specielt meget frem til ferien, jeg ville faktisk have det fint med at fortsætte skolegangen, trods presset her til slut. Er jeg den eneste med den holdning? Haha det tror jeg nok :))
Ih, på fredag skal jeg møde Joey Moe (igen igen) og jeg glæder mig sådan!


juni 11, 2013

TORIA










Et par billeder jeg tog af smukke, smukke Victoria for et par uger siden, faktisk samme dag som jeg tog billeder af svanerne
Og hvad laver I så på sådan en dejlig tirsdag? Jeg laver lektier, snøft (dvs det burde jeg). Der sker forresten mange spændende ting i denne uge. Jeg kan ikke fortælle om noget af det endnu desværre, men jeg kan afsløre, at der er brug for jeres hjælp derude, når jeg når dertil. køs!

juni 08, 2013

ON A SUNNY AFTERNOON









Åhhh, jeg burde så meget gå i gang med lektier! Jeg har både dansk synopsis, tysk stil, engelsk disposition og matematik gennemgang for til næste uge. Planlægning af indlæg er bare så meget hyggeligere, hehe :)