november 30, 2012

GENEVA






Juhuuu! Husker I uret i give awayen? (Heeeeeey, deltag i min give away her!) Jeg modtog det fra de søde mennesker hos Urkompagniet.dk og fik samtidig også et i sort til mig selv. Det er rigtig flot og elegant og lækkert at røre ved. Som et plus er der ikke kun klokkeslæt, men også en viser til minuttimer, sekundtimer og en sidste et eller andet som jeg stadig ikke har fundet ud af endnu, hoho.

Åh, det er så fint! Dog ønsker jeg mig også det her, det her, det her, og det her. Aller aller allermest det første. Det er sjældent jeg finder en stor urskive - faktisk bare ure i det hele taget - som ser flot ud på mig, da jeg har virkelig små hænder. 
Men ja, gå ind på deres side og køb et ur eller to. Jeg kan fortælle jer, leveringen er hurtig!
Og til sidst
Deltag nu for guds skyld i min give away!

november 29, 2012

AVOCADO



Der var forespørgsel for, hvordan jeg laver avocadomad i dette indlæg. Det er sgu ikke det mest avancerede i hele verden, men det var nu også hyggeligt at lave indlæg om, hoho.
Men det mætter helt forfærdelig meget, og da der er nok til to, så del den med din storesøster eller noget.

Og hey, bloggen rundede de 10.000 sidevisninger i går, hip hurra!

november 28, 2012

BLACK AND YELLOW






Ej, jeg har lige set det næstsidste Desperate Housewives og var nærmest ved at danse af lykke! For jer der ikke så det og jer der er bedøvende ligeglade, vil jeg ikke sige hvad der skete, men ej!

Her ser I endelig mit bladprojekt, og jeg føler, at jeg nu er så godt som færdig. Der er masser blade tilbage - omkring de halvtreds, haha - men jeg er rigtig tilfreds med hvordan det ser ud nu (og så kom jeg vist også til at bruge nogle ekstremt dyre knappenåle...).
Hvad synes I om det?

november 27, 2012

FAVORITTER

I får sgu lige et forsinket favoritbillede fra sidste uge af.
Ur jeg fik fra Urkompagniet.dk, som jeg fik samtidig med uret til give awayn (guuud, det har jeg fuldstændig glemt! Der kommer anmeldelse i løbet af ugen!) og et totalt retro Casio ur, som jeg fandt i skabet. Jeg har fået det af min farmor for mange år siden, jeg har bare altid haft for lille håndled. Avocado fordi, ej! Hvor smager avocado+citron+ristet rugbrød altså bare godt!! Bordeuxsweater fra HM og (min nye, dejlige og fandens bløde!)  grå sweater fra Gina Tricot. To prikkede hårelastikker fra Kina - jeg har ikke brugt andet siden vi var der i sommers, for de holder perfekt, når jeg snor dem to gange rundt om håret, og elastikken er ikke blevet spor dårligere! Mine nye indendørs fodboldsko og medalje fra weekendens stævne. 

november 22, 2012

EBAY



I går modtog jeg det nailart-pen-set, som jeg købte på eBay for knap en måned siden. 17 kr. du! Det er fandeme i orden.


Så brugte resten af aftenen på at lave Oreonegle (og se Desperate Housewives, hoho)

november 20, 2012

SNEAKPEAK

Hun elsker knappenåle for tiden, hva?

november 18, 2012

SØNDAG


Lidt stemningsbilleder fra i dag. Hvis nogle husker den danskaflevering jeg har plapret om i et par indlæg, skal I vide, at jeg endelig er færdig, juhu!

Og hey, læsertallet stiger jo konstance, der er ikke længe til de 100 og give away vinder-finderen (haha)
Hvis I stadig ikke har deltaget i min give away, så gør det lige her!

Og så det sidste, de der muffins, ikke? For fanden, hvor smager de godt! Sig til hvis jeg skal lægge opskrift op!

november 17, 2012

GUIDE: GIFS

Der er efterhånden rigtig mange, der har spurgt, hvordan jeg laver mine gifs. 
I ren overspringshandling fra den onde danskaflevering, tænkte jeg, at jeg lige ville vise jer det. Både jer som allerede har spurgt og jer der ikke tør spørge videre ind til det. Jeg har nemlig aldrig giddet uddybe mig:-))
Jeg må dog lige gøre opmærksom på, at min metode ikke dur til Macs.

Først skal man vælge de billeder, der skal indgå i giffen. Man skal være helt sikker på, at alle billederne har samme størrelse.

Derefter skal man åbne Photoscape (Et gratis program, der skal downloades til computeren. Download det her.)

Så skal man oppe i menuen ind under Animeret Gif, og skærmen ser nu sådan ud. Man kan både hive billederne ind fra venstre side og højre, men jeg plejer bare at tilføje dem fra Tilføj knappen.

Når billederne er loadet, ser skærmen sådan ud, og billederne er allerede begyndt at bevæge sig. Under knappen Tid, kan man regulere tiden (oh really?!). Både for det enkelte billede - altså så et enkelt billede er hurtigere/langsommere end resten -  og for alle billedernes tid. Som der også står, så jo mindre tallet er, jo hurtigere er tiden.
Når man er tilfreds med giffen, trykker man Gem og vælger stedet den skal gemmes og giffens navn. Der er ikke noget med, at den skal ændres fra JPG til GIF, eller det ved jeg ikke, men jeg har aldrig oplevet problemer med det.

Voila! Man har nu en pissesej gif.
Man må lige vide, at hvis man skal se den direkte fra computeren, bliver den åbnet i Internet Explorer.
Og at billederne bliver lidt grynede, men når nu det er gratis, må man bare leve med dét :-)

Her kan I se princippet i, at det sidste billede er langsommest (da stjernerne er kommet op), men da Photoscape valgte at være besværlig, da jeg lavede  knappenålsgiffen, viser jeg det lige i min Angry Birdsgif, huhu.


Jeg håber, den her guide har hjulpet en masse forvirrede sjæle. Ellers så spørg endelig!

november 16, 2012

UGENS FAVORITTER

Åårh, jeg får et chok hver evig eneste gang, jeg kigger på bogomslaget! Haha

Min nye mascara fra Clinique, som jeg købte i onsdags i Magasin - dvs, ikke nye, for jeg har aldrig brugt andet end den. Vandrende Sjæle, som jeg nu har taget mig sammen til at begynde på. Den er jo helt fantastisk! One Direction (og selvfølgelig Joey Moes) nye album, som jeg har hørt med mine Dr. Dres lige siden det udkom i mandags. Mine yndlings er I Would og Rock Me. Dog har jeg nu hørt dem så mange gange, at jeg er blevet lidt træt af dem, haha. Mit træskin fra Tezzo (læs andmeldelsen her). Nål og tråd - jer der følger mig på min instagram - dagmaroerum - har sikkert set, at jeg har været i gang. Til sidst mit projekt med blade, som jeg også fik taget mig sammen til at gå videre med. Bladene er nu til "presning", hehe.

november 15, 2012

FORDI JEG ER SÅ FANDENS GAVNMILD




... Har jeg valgt at smide en give away efter jer! I kan vinde dette smukke ur fra mærket Geneva.

Det eneste I skal gøre er, at være fast læser på bloggen via GFC (selvfølgelig må I også blive det på Bloglovin, men det er ikke et krav) og så selvfølgelig skrive en kommentar om det samt jeres mail.

Vinderen bliver fundet, når jeg har 100 faste læsere - jajajaja, der går nok langt tid endnu, men give awayen kommer til at være ude i siden af bloggen, så man altid kan komme direkte ind på den.
Ha' en fabelagtig torsdag derude alle sammen!

GIVE AWAYEN ER SLUT


november 13, 2012

november 11, 2012

SØNDAGSTUR






YNDLINGSGIF TIL DATO! ^ 



Jeg var ude og gå i Frederiksberg Have med min mor i det skønne vejr. Alt for hyggeligt!
Og så har jeg taget Adidasbukserne i brug, hvilket var efterspurgt af en sød læser. Så nej nej, jeg bliver ikke en af de der mainstreamtyper, der kommer til at bruge dem til hverdag. Men forfanden, hvor er de også bare behagelige at have på!
Historie- og dansk aflevering kalder. Vi skrives!

november 09, 2012

SPUN SUGAR

Og I får sgu endnu en nailart tutorial. Sig mig lige hvis det er at jeg skal skære ned for det - måske bare vise dem som en del af et outfit eller noget - men jeg synes bare at det er så skægt at ekspermintere med.

Førrrrst læg en sort neglelak ( eller whatever, I kan selvfølgelig selv vælge en hvilken farve).

Jeg synes det blev lidt finere og lidt mere anderledes, så jeg lagde også en mat lak ovenpå.

Så er det om at dryppe en lille klat i den ønskede farve til striberne ned på noget plastik og røre rundt i det. Længe. Så længe at man kan "løfte" lakken fra tandstikken op og der kommer en ganske tynd streng neglelak - ligesom sukker bliver, når det har kogt.

I starten var jeg meget utålmodig hvilket resulterede i, at stregerne blev meget tykke.

Så tynde skal de nemlig være som på iverstående billede.

Dette var så resultatet fra den grimme og utålmodige hånd. Den anden hånd ses på øverste billede.
Nåh ja, fjern så det neglelak i siden med en vatpind.

Ooog disse lakker var hvad jeg brugte. Jeg valgte ikke at bruge overlak, da jeg ville beholde teksturen på overfladen.

Hvis I (ligesom mig selv..) overhovedet ikke forstod overstående fremgangsmåde, så søg Spun Sugar Nails på Youtube. Der kommer rigtig mange gode resultater op.
Ka' I ha' det?  God weekend! :-)